Immuun Systeem IP 6 GOLD

 

IP 6 staat voor Inositol Hexophosphate.

Dit is een molecule bestaande uit Inositol (een B Vitamine) en 6 verschillende  moleculen of Fosfor. IP6 kan ook gevonden worden in gedroogde bonen, noten, zaden en zuivere rijst. Jammer genoeg zijn de concentraties in onze Westerse voeding ontoereikend. Dr. Abdul Shamsusddin, Ph. D. (indien niet te vinden log in hier  en vul 2 maal Nutriconsult in als identificatie en Passwoord) is een professor aan de Medische Faculteit van de Universiteit of Maryland. Hij begon zijn onderzoek over IP6 reeds in de jaren ’70. Hij ontdekte dat dit fytinezuur een enorme “boost” heeft aan onze natuurlijke Immuniteitssysteem (weerstandsvermogen) ofte onze natuurlijke “killer cells”.  NK cells behoren tot de cyto-toxische lymfocyten die kritisch zijn voor de goede werking voor ons Immuun Systeem.

Deze cellen geven een vlug antwoord op virale infecties (na 3 dagen) en ook op de vorming van Tumor cellen. NK cellen zijn uniek in die zin dat zij over de mogelijkheid beschikken om “gestresseerde cellen” te herkennen in afwezigheid van anti lichamen naast herkenning van ons MHC systeem (Mayor Histocompatibility Complex. Dit MHC Systeem dat voorkomt op de oppervlakte van geïnfecteerde cellen wordt ook door onze natuurlijke gewone Immuniteit cellen herkend.

Natuurlijke “killer cells” hebben geen nood aan activatie om de beschadigde cellen te doden gemarkeerd door het MHC systeem. Dus ze doden deze beschadigde cellen die niet zomaar kunnen herkend en vernield worden door onze andere immuniteitscellen of T-lymfocyten.

De grootste ontdekking echter was dat onderzoek heeft aangetoond dat IP 6 op die manier borst kanker groei kan remmen met maar liefst 50% ( en dat dit ook een groot product is bij preventie van kanker. 

Dit product kan ook helemaal veilig worden gebruikt om de effecten van bijvoorbeeld chemotherapie te verbeteren. 

De veruit meest gebruikte vorm (tot 100 maal betere activiteit) van IP 6 wordt gebruikt onder vorm van poeder op nuchtere maag of tussen de maaltijdenIP 6 kan hier verkregen worden.

Bij invullen van voorschrijvende arts of Code Rik Celie krijgt u 10% korting.

Om uw gezondheid te vrijwaren van alle kwalen…

Dr. Rik

 

Leave a Reply