Immuun Systeem – Beta Glucan

Beta Glucans vormen een complexe suiker molecule (Poly Sacharide) die onttrokken worden uit paddestoelen met medische eigenschappen. Zulke paddestoelen zijn gedurende duizenden jaren gebruikt over de gehele wereld omwille van hun extreem belangrijke medische eigenschappen. Heden ten dage is er overvloedig onderzoek geweest over de effecten van Beta Glucans op ons Immuniteitssysteem. Zie daarvoor http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19053851 en andere medische literatuur. 

Ze verhogen de activiteit van de Macrofagen, verhinderen de groei van tumor cellen en verhinderen epigenitisch genen die kankers kunnen veroorzaken, vooral dan de borst kanker cellen (zie hiervoor http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17161824 

De bijzondere eigenschappen worden vooral toegeschreven aan de 1,3 en 1,6 glucanen. Beta Glucanen zouden eigenlijk moeten te vinden zijn als dagelijks onderhoud bij mensen met laag immuunsysteem, chronische ziekten en kanker patienten. 

Door activering van de Macrofagen nemen zij ook een bijzondere plek in om net het immuunsysteem te stimuleren en alzo chronische aandoeningen en vooral tumor cellen op te ruimen die wij iedere dag produceren en waar dikwijls onze huidige Westerse voeding geen antwoord meer op vindt. 

U kunt Beta Glucanen bestellen via http://shop.ortho-nutrients.com/catalogsearch/result/?q=maitake (Maitake of Mycomed) of gewoon in Searchbox van Shop.ortho-nutrients.com Maitake of Mycomed invullen. 

Bij invulling van DoctorRik als Code of voorschrijvende arts krijgt u een korting van 10%. 

Geschreven om uw gezondheid optimaal te houden!

Rik

 

Leave a Reply